Besparen op een stedentrip

Besparen op een stedentrip

Via het internet kan je flink besparen op het maken van een stedentrip. Als je online een stedentrip gaat boeken, dan heb je veel extra mogelijkheden. Je kiest zelf het hotel en de luchtvaartmaatschappij, of boekt een pakketreis bij een reisorganisatie als TUI of Bebsy. Een stedentrip online boeken gaat erg snel en is makkelijk te doen.

Er zijn wel een aantal dingen waar je op moet letten. Bijvoorbeeld de vluchttijden, want je wil tijdens een korte stedentrip natuurlijk weinig tijd verliezen. Als je bijvoorbeeld aan het eind van de middag vertrekt, dan ben je de eerste dag al bijna kwijt. Bij de meeste stedentrip-aanbieders kan je zelf aangeven hoe laat je wilt vliegen. Vergelijk de prijzen tussen de verschillende aanbieders goed met elkaar. Dit kan soms veel euro’s besparen.

Als je op zoek gaat naar een goedkope stedentrip-aanbieder bij reisorganisaties moet je goed opletten dat de pakketten die je met elkaar vergelijkt gelijkwaardig zijn. Meestal is er een ontbijt inbegrepen bij de prijzen voor de stedentrips, echter dit is niet altijd het geval. Ook kunnen de vluchten verschillen qua prijs.

Stedentrip online boeken

Als je een stedentrip online wilt boeken, krijg je op de meeste websites een overzichtelijk boekingsproces te zien. Er zijn wel een aantal dingen waar je op moet letten bij het online boeken van een stedentrip. Vrijwel alle boekingssites werken met een stappenplan of met een zoek-en-boeksysteem.

Meestal krijg je na de keuze voor het hotel een scherm te zien bij de vluchten. Check de vluchttijden van de heen- en terugreis goed en pas ze eventueel naar eigen wens aan. Meestal staan de verschillende luchtvaarmaatschappijen waaruit je kunt kiezen netjes bij elkaar. Als je de vluchten geselecteerd hebt, worden de toeslagen doorberekend. Bij bijvoorbeeld TUI heb je een vrije keus uit de te boeken vluchten. Bij De Jong Intra is het iets moeilijker om vluchten te wijzigen en hierna een nieuwe offerte te krijgen.

Reageer op dit bericht

Over het Citytripjes blog

Je vindt op het citytripjes blog regelmatig leuke weetjes, interessante artikelen, de beste tips en nog veel meer over de mooiste steden wereldwijd.


Heb je vragen of tips? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Nieuwe en populaire artikelen