culturele stedentrips

Culturele stedentrips

Wil je eens lekker de cultuur ontdekken van een mooie buitenlandse stad? Maak dan een culturele stedentrip naar bijvoorbeeld Rome of Wenen. Of bezoek een van de ruim 200 musea in Boedapest. Of ben jij meer iemand die zich aangetrokken voelt door de vele paleizen en moskees van Istanbul. En in Praag lijkt het er net op alsof je in een groot openluchtmuseum wandelt. Bekijk onderstaande overzicht met mooie bestemmingen voor een culturele stedentrip.

Culturele stedentrip Praag

Het mooiste van Praag is de stad zelf. Praag kent geen enkel lelijk gebouw. Het is dan ook volledig terecht dat de stad op de werelderfgoedlijst van de UNESCO staat. Het is tijdens je stedentrip naar Praag liefde op het eerste gezicht.
Meer informatie over Praag

culturele stedentrip praag

Culturele stedentrip Boedapest

Boedapest kent een zeer boeiende geschiedenis. Dit zie je aan de vele mooie gebouwen, prachtige straatjes en indrukwekkende pleinen. Prachtige culturele hoogstandjes zijn het parlementsgebouw en de St. Istvánbasiliek. Dit is een van de grootste kerken ter wereld.
Meer informatie over Boedapest

culturele stedentrip boedapest

Culturele stedentrip Rome

Geniet tijdens je culturele stedentrip naar Rome van de prachtige gebouwen. Bezoek de bekende, maar ook de minder bekende bezienswaardigheden. Rome is een stad met veel cultuur zoals de Spaanse Trappen, het Colosseum en natuurlijk het Vaticaan.
Meer informatie over Rome

culturele stedentrip rome

Culturele stedentrip Istanbul

Bij culturele stedentrips denk je misschien niet gelijk aan Istanbul. Maar dat zie je wel mooi verkeerd! Maak kennis met de rijke historie van Istanbul. Door de eeuwen heen hebben allerlei volken de stad bewoond. Elk volk heeft hierbij hun eigen sporen achter gelaten. Deze prachtige bezienswaardigheden zijn vaak in mooie staat gebleven.
Meer informatie over Istanbul

culturele stedentrip istanbul

Culturele stedentrip Wenen

Kunst en cultuur zijn goede ingrediënten voor een culturele stedentrip naar Wenen. In het Sisi-museum ontdek je het leven van Sisi. Houdt jij van prachtige kunstcollecties? Bezoek dan het Belvédère Slot. Dit is een prachtig museum.
Meer informatie over Wenen

culturele stedentrip wenen