verrassende stedentrips

Verrassende stedentrips

Ben je wel in trek voor een onverwachte ervaring? De onderstaande steden zijn prachtig en anders dan je verwacht. Het zijn mooie bestemmingen voor een verrassende stedentrip. Dit zijn misschien wat minder bekende steden, maar ze zijn zeker niet minder mooi dan bijvoorbeeld Parijs of Barcelona. De steden hieronder zijn stuk voor stuk steden met prachtige bezienswaardigheden. Van elke stad kun je verder lezen naar de mooiste musea, winkels, bezienswaardigheden, restaurants en hotels. Lees snel verder voor de meest verrassende stedentrips.

Stedentrip Boedapest

Boedapest is een prachtige Oost-Europese stad. De stad is bekend geworden vanwege de vele thermaalbaden. Inmiddels heeft Boedapest een westers karakter. Er hangt een zeer prettige sfeer, de prijzen zijn laag en de stad kent heel veel mooie gebouwen.
Meer informatie over Boedapest

stedentrip boedapest

Stedentrip Sevilla

Sevilla is een echte Spaanse stad. Sevilla kent een heerlijk klimaat. Hierdoor is het een ideale bestemming voor een stedentrip, vooral in de nazomer. Als je door de prachtige straatjes van het centrum loopt, lijkt het net alsof je in een dorp bent.
Meer informatie over Sevilla

stedentrip sevilla

Stedentrip Florence

Florence is het hele jaar een mooie bestemming voor een stedentrip. Florence is vrij klein en heel overzichtelijk. De bezienswaardigheden, zoals de vele prachtige kerken, paleizen en musea, liggen op loopafstand van elkaar. Florence is een kunststad bij uitstek.
Meer informatie over Florence

stedentrip florence

Stedentrip Kopenhagen

Kopenhagen is een groene stad. Net als in Nederland, zie je hier ontzettend veel fietsers. Qua inwonersaantal en omvang is het een kleine stad. Echter, de stads is groots als het gaat om design, moderne kunst en de vriendelijke en relaxe sfeer.
Meer informatie over Kopenhagen

stedentrip kopenhagen

Stedentrip Stockholm

Stockholm is een stad die alles in zich heeft wat je van een grote stad mag verwachten. Bijna alles, het is er namelijk niet hectisch en er is geen verkeerschaos. Als je liefhebber bent van design, dan is Stockholm de ideale bestemming voor een stedentrip.
Meer informatie over Stockholm

stedentrip stockholm