leuke winkelsteden

Leuke winkelsteden

Voor sommige mensen bepalen de winkels de keuze voor een stedentrip. Anderen interesseert het winkelen vrij weinig. Voor degene die van winkelen houdt, heb ik een lijst met leuke winkelsteden gemaakt. De laatste jaren zijn het aantal winkels toegenomen in Boedapest in Praag. Echter, het zijn geen echte winkelsteden. Dit is anders in New York, Parijs, Londen en Berlijn. Deze winkelsteden hebben stuk voor stuk gigantische warenhuizen, maar ook veel exclusieve winkels in chique doorgangen.

Shoppen in Londen

Londen is een echte winkelstad. Bekend zijn Selfridges en Harrods. Ook Oxford Street is een bekende winkelstraat in Londen. Al met al is Londen één van de beste steden in de wereld om te shoppen. Over het algemeen zijn de winkels er behoorlijk hip.
Meer informatie over Londen

shoppen in londen

Winkelen in Parijs

Parijs is een modestad bij uitstek. Je vindt er veel grote warenhuizen en trendy winkels. Heb je een groot budget, ga dan naar de Avenue Montaigne of de Champs Elysées. Heb je iets minder te besteden, dan is le Marais een leuke wijk met prachtige boetiekjes.
Meer informatie over Parijs

winkelen in parijs

Winkelen in Berlijn

Berlijn heeft eigenlijk alles te bieden waar jij als shopper naar op zoek bent. Over de hele stad liggen een groot aantal winkelgebieden verspreid. Luxe winkels vind je onder andere in de Friedsrichstrasse en Kürfurstendamm.
Meer informatie over Berlijn

winkelen in berlijn

Shoppen in New York

Er zijn in New York gigantisch veel mogelijkheden om te winkelen. Je vindt hier echt alles. New York wordt niet voor niets ‘The Fashion Capitol of the World’ genoemd. Voordeel is dat de artikelen in New York meestal goedkoper zijn dan in Nederland.
Meer informatie over New York

shoppen in new york

Shoppen in Milaan

Milaan wordt wereldwijd ook wel dé stad van de mode genoemd. Je vindt hier veel plekken waar je kan shoppen. Luxe shoppen? Ga bijvoorbeeld naar Via Montenapoleone, Via Della Spiga en Via Sant’Andrea. Rond Milaan heb je veel outlet winkelgebieden.
Meer informatie over Milaan