populaire stedentrips

Populaire stedentrips

Als je een stedentrip maakt lijkt het soms net alsof je een hele tijd bent weggeweest. Terwijl je eigenlijk maar een paar dagen in een andere stad bent geweest. Dit gevoel heb je zeker als je een goede keuze maakt. Hieronder een overzicht van populaire stedentrips. Het zijn allemaal steden die je minimaal één keer moet hebben bezocht. Alle steden hebben zo hun geheel eigen karakter. Elke stad is uniek, ze zijn niet met elkaar te vergelijken.

Stedentrip Londen

Londen is een stad met een geheel eigen karakter. Het is vrijwel niet mogelijk om Londen in een paar dagen te bezoeken. Er is namelijk ontzettend veel te zien. Eigenlijk raak je nooit uitgekeken in Londen. De stad kent veel bezienswaardigheden, maar ook enkele leuke wijken.
Meer informatie over Londen

stedentrip londen

Stedentrip Parijs

Als je op stedentrip naar Parijs gaat, dan ben je niet de enige. Per jaar komen ruim 25 miljoen mensen Parijs bezoeken. En… veel van deze mensen komen terug. Niet alleen om de Eiffeltoren te bezoeken, maar ook om te genieten van de bijzondere sfeer.
Meer informatie over Parijs

stedentrip parijs

Stedentrip Barcelona

In Barcelona hoef je je niet te vervelen. Er is namelijk ontzettend veel te beleven. Barcelona is een populaire stad voor het maken van een stedentrip. De ligging is prachtig aan zee. De stad kent veel cultuur en natuurlijk de prachtige bouwwerken van Gaudí.
Meer informatie over Barcelona

stedentrip barcelona

Rome

Rome is één groot openluchtmuseum. Trek voor een stedentrip naar Rome een aantal dagen uit. Er zijn zoveel historische gebouwen te bezoeken. De mooiste en meest populaire bezienswaardigheden van Rome liggen op loopafstand van elkaar. Rome bruist!
Meer informatie over Rome…

stedentrip rome

Berlijn

Berlijn is een grote en gevarieerde stad. De hoofdstad van Duitsland heeft een oude stadskern in een nieuw jasje gestoken. Berlijn is een hippe stad. Je vindt er prachtige bouwwerken, leuke barretjes, uitstekende restaurants en een zeer goed uitgaansleven.
Meer informatie over Berlijn…

stedentrip berlijn

Praag

Praag is één van de mooiste steden van Europa. De stad kent ontzettend veel historische gebouwen die stuk voor stuk een prachtige bezienswaardigheid zijn. Praag is ook in trek vanwege de mooie pleinen, smalle straatjes en de gezellige sfeer.
Meer informatie over Praag…

stedentrip praag

New York

Bijna iedereen vindt New York een interessante stad die boeit. De stad staat bekend om zijn prachtige skyline met de gigantische gebouwen. Ook is het de stad van het vrijheidsbeeld, Central Park, Times Square, het Empire State Building en Broadway.
Meer informatie over New York…