romantische stedentrips

Romantische stedentrips

Als je een romantische stedentrip wilt maken, dan denken de meesten aan Parijs. Maar er is meer, veel meer. Hieronder een overzicht van de meest romantische stedentrips die je kunt maken. In veel steden kan je de romantiek vinden, maar de onderstaande steden hebben wat dat betreft een hoge reputatie opgebouwd.

Stedentrip romantisch Venetië

Bij romantische stedentrips denk je waarschijnlijk gelijk aan deze stad. Venetië is een prachtige en ook zeer romantische bestemming voor het maken van een stedentrip. De gondel is dé romantische attractie van Venetië. Stap aan boord van een gondel en laat je rondvaren. Geniet samen van het prachtige Venetië.
Meer informatie over Venetië

stedentrip romantisch venetie

Stedentrip romantisch Parijs

De meest romantische stad voor het maken van een stedentrip is Parijs. Parijs wordt ook wel de ‘stad van de liefde’ genoemd. De taal, de romantiek, de sfeer, de prachtige gebouwen waaronder natuurlijk de Eiffeltoren. Parijs straalt één en al liefde uit.
Meer informatie over Parijs

stedentrip romantisch parijs

Stedentrip romantisch Wenen

Wenen heeft alles in zich voor een echte romantische stedentrip. Het reuzenrad is voor de verliefde stelletjes dé bezienswaardigheid van Wenen. Je kunt in een van de gondels romantisch eten met je geliefde. Wellicht in combinatie met een huwelijksaanzoek?
Meer informatie over Wenen

stedentrip romantisch wenen

Stedentrip romantisch Barcelona

Barcelona is een mooie bestemming voor een romantische stedentrip. Er zijn veel dingen te doen voor verliefde stelletjes. Maak bijvoorbeeld een luchtballonvaart met z’n tweeën over Barcelona of maakt ’s avonds een romantische strandwandeling.
Meer informatie over Barcelona…

stedentrip romantisch barcelona

Stedentrip romantisch Praag

Praag is een echt romantisch paradijs. Je beleeft hier met z’n tweeën gegarandeerd een onvergetelijke tijd. Het is leuk om in de avond een wandeling te maken over de Karelsbrug. De uitzicht over de rivier ademt een en al romantiek.
Meer informatie over Praag…

stedentrip romantisch praag

Stedentrip romantisch Rome

Voor de pure romantiek moet je in Rome zijn. Ontdek de romantische plekken van Rome. En ervaar de romantische sfeer die deze stad uitstraalt. Wil je je huwelijksaanzoek in Rome doen? Wellicht zijn de Spaanse Trappen een leuke tip.
Meer informatie over Rome…

stedentrip romantisch rome

Stedentrip romantisch Boedapest

Een van de goedkoopste bestemmingen voor een onvergetelijke en romantische stedentrip is Boedapest. Boedapest heeft veel leuke restaurants waar je kunt dineren bij kaarslicht. Vooral in de wijk Boeda vind je veel rust en romantiek.
Meer informatie over Boedapest…

stedentrip romantisch boedapest